Monipuoliset painotalopalvelut brodeerauksesta lämpöprässäykseen

Promona Finland Oy on painotalo, josta saat kaikki tarvitsemasi merkkauspalvelut. Teemme painatukset pelipaitoihin, kasseihin, mainostuotteisiin laadukkaasti ja aikatauluja noudattaen. Olemme erikoistuneet vedenpitävien tuotteiden brodeerauksiin (esim. drymax- ja goretex-tuotteet) ja painamme logot myös koviin, kaareviin ja kuperiin pintoihin. Lisäksi uutuutena teemme lasermerkkausta ja graafista suunnittelua.

Silkkipaino
Silkkipainatus on painomenetelmä, joka soveltuu mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin. Yleisimmin silkkipainoa käytetään t-paitojen painatuksissa, mutta myös kassit, colleget, pelipaidat, hupparit yms. voidaan painaa silkkipainolla.

Tampopainatus
Tampopainatus on menetelmä, jolla pieniin kaareviin ja kuperiin pintoihin voidaan painaa logoja. Yleisimpiä tuotteita, joita tampopainolla merkataan, ovat kynät, sytkärit, muistitikut, golfpallot, tiit yms. pienet ja kovat tuotteet.

Brodeeraus
Brodeerattu merkkaus henkii tyylikkyyttä. Merkkaustapana brodeeraus on kestävä ja laadukas. Olemme erikoistuneet vedenpitävien tuotteiden brodeerauksiin. Brodeerauksen jälkeen tuote on edelleen vedenpitävä.

Ompelimo
Ompelimossa ommellaan erilaisia merkkejä/mainoksia asiakkaiden tuotteisiin. Lisäksi teemme pieniä korjaustöitä, vaihdamme vetoketjut, paikkaamme polvet ja lyhennämme lahkeet.

Lämpöprässäys/Hot print
Yksi- ja moniväriset tulosteet pieniin ja keskisuuriin sarjoihin erilaisilla tekniikoilla. Lämpöprässilla numerot, nimet ja mainokset urheilutekstiileihin.

Lasermerkkaus
Lasermerkkauksella saadaan tyylikäs ja kestävä merkkaus. Pinnat, joille laserointi sopii, ovat puu, lasi, metalli, nahka, elaksoidut pinnat sekä erilaiset seokset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää monipuolisista palveluistamme!